Късметчето, паднало се на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с

...
Късметчето, паднало се на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с
Коментари Харесай

Късметче с капучиното на Бойко Борисов във Враца май предвеща успех на ГЕРБ на изборите

Късметчето, паднало се на водача на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с капучиното му, май предвеща шанс на партията на изборите на 9 юни. Така го разчете лидерът на листата на партията за Европейския парламент Росен Желязков.

Той изчете късметчето на предизборно събитие на партията във Враца:  " Днес някой седи на сянка, тъй като преди доста време някой различен е посадил дърво ". И допусна, че това е не просто шанс, а предвещание. " 12 години държавните управления на господин Борисов садяха дървета ", сподели Желязков, който води листата на партията за Европейския парламент.

" Черната акция има противоположен знак ", предизвести Желязков политическите си съперници, които си вършат акция на гърба на ГЕРБ.

България има потребност вследствие на тези следващи избори да реализира непоклатимост - освен напредък, само че и непоклатимост на обособените институции, на работата на органите, на взаимоотношенията на хората в обществената сфера, на поколенията и непоклатимост за утрешния ден, а не просто взиране в пропагандата на хората, които мислят, че единствено игра със страховете на хората е печелившия метод, уточни Желязков.

Иначе събитието откри дългогодишният кмет на Враца Калин Каменов, който се обърна към Борисов с благопожелание и молба: Хубаво беше последното държавно управление да ни оказва помощ, както държавното управление на господин Борисов до 2020 година, а получихме по-скоро репресии и наказания. Затова ни се желае, господин Борисов, да се доверявате на хора, които ни поддържат, а не ни ритат в кокалчетата.

След късото му слово пред препълнената зала излезе лидерът на листата, регионален координатор на ГЕРБ във Враца и народен представител Красен Кръстев, който прикани за победа и показа всеки един от претендентите в листата. 

След него в листата е Мартин Харизанов - координатор на младежката организация на ГЕРБ в региона и народен представител в 49-ия парламент. Трети е Мирослав Аспарухов - ръководител на локалното читалище. Четвърти пък е юрист Стефан Плешоев от Козлодуй. Пети е лекарят на годината за 2023 година Емил Миленков. Шестият е представител на Съюз на демократичните сили и занаятчия на спорта - Дамян Петров - народен треньор по автомоделизъм. Седми е от Криводол - предприемачът Илиян Еленков. Осем е за дама - зооинженерът Марияна Петкова от Мизия. Девети е Пламена Цветанова - ръководител на Жени ГЕРБ. Десетият е от Борован - общественият специалист Яна Бецинска.

" България има потребност ГЕРБ да победи с доста, с цел да върнем България към нормалността и престижа ѝ в чужбина. Когато приказвам с хора, които се чудят за кого да гласоподават, им споделям да съпоставят времето, в което управляваше ГЕРБ, и времето, в което управляваше " Промяната ". От едната страна са забележимите резултати от времето, когато господин Борисов беше министър председател, а от другата - фалшификатите на " Промяната ", сподели досегашният евродепутат Асим Адемов.

Той даде няколко образеца - по времето на Борисов се строеше " Дунав мост " 2. После Политическа партия дадоха обещание още мостове, само че даже не ги нарисували, с цел да ги видят хората.

По времето на ГЕРБ се усилиха заплатите на българските учители и се върна престижа им. А после Асен Василев си разреши да ги обиди и им сподели, че вървят на работа със скъсани чорапогащници. Срамно изявление, разяснява Адемов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР